Timo van Os

Timo is van kleins af aan een fanatieke inline-skaterhockeyer. Op 4-jarige leeftijd is hij begonnen bij de Culemborg Roadrunners en werd er zelfs op schoenen gehockeyd. Later werd de sport beoefend op rolschaatsen. Toen Timo ongeveer 12 jaar was, werd de skeeler geïntroduceerd. Hij ontwikkelde zich tot een professionele inline-skaterhockeyer en heeft 4 keer op het EK mogen spelen voor het Nederlands team. Timo heeft veel ervaring door het spelen bij nationale- en internationale toernooien. Hij weet daarom als geen ander wat de invulling voor een top internationaal toernooi dient te zijn. Uiteraard zal Timo tijdens het toernooi deelnemen met zijn Utrecht Disaster-team.

Denise Ploeg

Denise is de partner van Timo en is dé aangewezen persoon om een toernooi van begin tot eind te organiseren. Denise is een organisatorisch talent en is hier zowel privé als zakelijk dagelijks mee bezig. Toen Timo met het idee kwam om een internationaal toernooi te organiseren, heeft Denise dit gestimuleerd en aangeboden onderdeel uit te maken van de organisatie van het toernooi. Denise is benoemd tot Event Director en zal erop toezien dat het een geweldig toernooi wordt welke tot in de puntjes verzorgd zal zijn.

Ramon Rhijnen

Ramon is eigenaar van R Promotions BV, een bedrijf gespecialiseerd in standbouw/interieurbouw en festivals. Organiseren is dagelijkse kost binnen R Promotions en daarom vindt Ramon het ook erg leuk om mee te participeren in de organisatie. Ramon heeft een opleiding gevolgd aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS). Daarnaast heeft Ramon al jaren ervaring als inline- skaterhockeyer. Hij heeft meerdere malen voor het Nederlands team mogen spelen en heeft deelgenomen aan diverse toernooien in binnen-en buitenland. Ramon speelt natuurlijk nog een balletje mee tijdens het toernooi met het Utrecht Disaster-team.